Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Skapa en SQL-dumpfil

OBS! Det här är den andra delen av att manuellt migrera en WordPress-webbplats till ditt Pro Hanterade WordPress-konto. Om du inte har ett Pro Hanterat WordPress-konto kan du läsa mer om dem här .

Del 1: Kopiera mappen wp-content Del 2: Skapa en SQL-dumpfil
Del 3: Ladda upp webbplatsinnehållet Del 4: Uppdatera webbplatsens databas
Del 5: Ändra tabellprefix Del 6: Gör slutliga redigeringar

I det här steget skapar du en SQL-"dumpfil" från databasen för den WordPress-webbplats som du flyttar manuellt till ett Pro Hanterat WordPress-konto. Det här steget bör ta fem till tio minuter.

Hur du skapar en "dump-fil" beror på din aktuella värd. Det här förfarandet förutsätter att du (som många WordPress-användare) använder cPanel och vi gör detta med phpMyAdmin.

1. Logga in på ditt cPanel-värdtjänstkonto för WordPress-webbplatsen och starta phpMyAdmin .
  2. I listan över databaser klickar du på din WordPress-databas.
    lista över databaser i phpMyAdmin
  3. Klicka på Exportera i det övre menyfältet.
    klicka på export
  4. I Export Method listan väljer Anpassad och sedan i tabellen (s) klickar på Markera allt.
    klicka på anpassad och klicka sedan på välj alla
  5. Kontrollera att SQL är markerat i listan Format (det är standard).
  6. I listan Alternativ för att skapa objekt väljer du:
    • Lägg till DROP TABLE / VIEW / PROCEDURE / FUNCTION / EVENT-sats
    • CREATE TABLE-alternativ och dess alternativ om det inte finns och AUTO_INCREMENT
    • Bifoga tabell- och fältnamn med bakre citat

välj alternativ för att skapa objekt
  7. Om din databas är större än 300 MB (till exempel om du har många inlägg, kommentarer, ytterligare media och så vidare) ändrar du Maximal längd på den skapade frågan till 1047551. Lämna annars det här värdet i fred.
    ändra maximal längd för skapad fråga
  8. Klicka på . En fil med filändelsen .sql exporteras till standardhämtningsplatsen på din dator.