Så här uppdaterar du ditt certifikats signaturalgoritm till SHA-2

Om du använder ett certifikat med krypteringsalgoritmen SHA-1 måste du ändra dess signatur till SHA-2 för att säkerställa certifikatets säkerhet

Så här uppdaterar du ditt certifikat till SHA-2

1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Klicka på SSL-certifikat.
  3. Klicka på Hantera bredvid det certifikat som du vill använda.
  4. Klicka på Visa status i kolumnen Åtgärder bredvid det certifikat som du vill använda.
  5. Klicka på Hantera.
  6. Klicka på Ändra krypteringsalgoritm och/eller certifikatutfärdare.
  7. Från Certifikatutfärdare och krypteringsmetod, välj ett av alternativen som innehåller SHA-2.

OBSERVERA: Du kan ändra din certifikatutfärdare genom att antingen välja Starfield eller GoDaddy. Den här informationen visas endast när besökare visar din certifikatinformation i sina webbläsare.

8. Klicka på Spara.
  9. Klicka på Skicka alla sparade ändringar.

Ditt uppdaterade certifikat kan laddas ned direkt (mer information).

Du måste installera det här uppdaterade certifikatet på din server (mer information).

Vi tar bort det gamla certifikatet från vårt system inom 72 timmar. För att försäkra dig om att tjänsten fortsätter att fungera utan avbrott måste du installera det uppdaterade certifikatet omedelbart (mer information).