Rekommenderad PHP-version för WordPress

WordPress-adminpanelen har rekommenderat att du uppdaterar din PHP-version till PHP 7. Innan du ändrar PHP-versionen rekommenderar vi att du ser till att ditt WordPress-program, samt dess tema och insticksprogram är uppdaterade och kompatibla med PHP 7.

OBS! PHP är det programmeringsspråk som används för att bygga och underhålla WordPress. Programmeringsspråk som PHP utvecklas ständigt till att bli snabbare och säkrare än sina äldre versioner. Om du uppdaterar till en nyare version kommer det att ha en positiv effekt på webbplatsens prestanda och säkerhet.

Det bör inte vara ett problem att uppdatera din PHP-version, men vi kan inte garantera att den inte är det. För att skydda din webbplats utför du följande för att ändra PHP-versionen:

1. Säkerhetskopiera WordPress.
  2. Uppdatera WordPress.
  3. Uppdatera WordPress-tema.
  4. Uppdatera WordPress-insticksprogram.
  5. Kontrollera PHP 7-kompatibilitet för WordPress-insticksprogram och teman.
  6. Ändra PHP-versionen genom att välja de steg som motsvarar den värdplattform som din WordPress-webbplats ligger på:
  7. Verifiera att din webbplats körs med rätt PHP-version med hjälp av en phpinfo-fil .