Lägga till avsnitt

Din webbplats har fyra avsnitt förinstallerade: Rubrik, Om oss, Kontakta oss och Sidfot (plus Prenumerera för programmet för Onlinebutik/e-handel). Du kan lägga till nya avsnitt och anpassa dem genom att byta namn på dem, ändra eller ta bort exempeltexten eller ta bort eller byta ut bilder.

OBS! Du kan lägga till upp till 20 avsnitt per sida. Om du behöver fler kan du lägga till fler sidor.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Rulla ner i webbplatsens huvudvy till den plats där du vill placera avsnittet och klicka på plusknappen.
     Klicka på plusknappen

OBS! Du kan inte lägga till en Rubrik eller Sidfot till. Men du kan lägga till mer än ett avsnitt för Meny/prislista, Filer eller Sociala medier.

4. Klicka på en av avsnitten i listan i panelen Lägg till avsnitt.
    klicka på lägg till avsnitt
  5. Klicka på den layout som du vill använda.
    klicka på layout
  6. När bekräftelsen Avsnitt tillagt visas klickar du på det nya avsnittet för att anpassa alternativen, med utgång från titeln.
    anpassa avsnitt

OBS! Om du ändrar dig om ett tillagt avsnitt kan du Ta bort ett avsnitt genom att klicka på det senaste valet i det avsnittets meny med tre punkter.
    Klicka på Ta bort avsnitt i menyn

7. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  8. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).