Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägga till avsnitt

Website Builder har massor av specialavsnitt som PDF-visare , prislistor eller menyavsnitt för restauranger , fastighetslistor , Soundcloud-ljudspår , länkar till YouTube-videor etc. Du kan till och med ladda upp dina egna videor till din rubrik och till vissa avsnitt , eller be folk prenumerera på din e-postlista .

När du har lagt till nya avsnitt kan du anpassa texten , redigera åtgärdsknappen och lägga till eller ersätta bilderna .

OBS! Varje sida innehåller upp till 20 avsnitt. Om du behöver fler avsnitt lägger du till fler sidor .

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Gå till sidan och området där du vill lägga till ett avsnitt. Håll muspekaren över det området på din webbplats och väljLägg till ett nytt avsnitt + ikon Lägg till avsnitt .

OBS! Du kan inte lägga till ytterligare en rubrik eller sidfot. Vissa avsnitt, t.ex. Online-möten, kan bara läggas till en gång. Andra avsnitt som Kontakt oss kan läggas till flera gånger.

5. Sök eller bläddra efter önskat avsnitt och välj ditt val. I mobilappen använder du rullgardinsmenyn längst upp för att bläddra bland avsnitt efter kategori.
  6. Bläddra igenom layoutalternativen och välj Lägg till på den layout du vill ha. Oavsett vilken layout du väljer kan du alltid ändra avsnittets layout senare.
  7. Välj elementen i det nya avsnittet för att redigera avsnittets innehåll .
    • Om du tar bort innehåll, som textning, text eller foto, tas den delen bort från den visuella layouten och resten av innehållet justeras. Lägg till det igen genom att använda redigeraren till höger. I mobilappen väljer du avsnittet igen för att öppna redigeraren.
  8. Om du ändrar dig om avsnittet, håll muspekaren över avsnittet och använd menyn som visas för att flytta det upp eller ner på sidan, ändra layout, duplicera avsnittet , flytta avsnittet eller ta bort avsnittet . I mobilappen väljer du Innehåll för att se och hantera avsnitten.
    Skärmdump av layoutfältet
  9. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranska för att se resultaten och när du är redo att publicera ändringarna publicerar du din webbplats .