Office 365 från GoDaddy Hjälp

Konfigurera e-post på BlackBerry 10

Följ anvisningarna i den här artikeln för att konfigurera Office 365 från GoDaddy e-post på din BlackBerry-mobil (OS 10 och senare).

1. Gå till menyn Inställningar, välj Konton och klicka sedan på Lägg till konto längst ner på skärmen.
  2. Tryck på e-post, kalender och kontakter.
  3. Ange din e-postadress och klicka på Nästa.
  4. Ange ditt lösenord och klicka på Nästa och sedan på Avsluta.
  5. Klicka på Slutför.

Om det inte gick att sätta upp din BlackBerry på ditt konto kan du pröva följande två metoder:

Exchange ActiveSync (EAS)

Med EAS får du alla fördelarna med att använda ett Exchange-baserat konto.

1. Gå till menyn Inställningar, välj Konton och klicka sedan på Lägg till konto längst ner på skärmen.
  2. Tryck på Avancerat längst ner på skärmen.
  3. Markera Microsoft Exchange ActiveSync.
  4. Fyll i följande:
    Fält Vad ska man göra...
    Användarnamn Ange din e-postadress
    E-postadress Ange din e-postadress
    Serveradress Skriv in outlook.office365.com
  5. Klicka på Slutför.

IMAP/POP

Du får inte tillgång till alla fördelarna med en Exchange-baserad e-postadress när du använder Office 365 som IMAP- eller POP-konto för e-post — det kontrollerar bara din e-post, inte någon av dess förknippade resurser såsom dina kalendrar.

1. Gå till menyn Inställningar, välj Konton och klicka sedan på Lägg till konto längst ner på skärmen.
  2. Tryck på Jag kommer att ange inställningarna för att lägga till detta e-postkonto.
  3. Rulla ner och klicka på Nästa.
  4. Tryck på E-postadress för Internetleverantör (POP/IMAP) och tryck sedan på Nästa.
  5. Ange din fullständiga e-postadress för ditt användarnamn (exempelvis email@doman.com).
  6. Rulla ner och ange outlook.office365.com som namn på inkommande server och klicka sedan på Nästa.
  7. Ange smtp.office365.com som namn på utgående server och klicka sedan på Nästa.
  8. Tryck på Avsluta.

Dubbelkolla att du kan skicka meddelanden genom att trycka på E-post, skriva ett e-postmeddelande och skicka det till dig själv.