Kan jag använda Thunderbird?

Thunderbird kan endast konfigureras med Office 365 från GoDaddy med hjälp av IMAP eller POP. Thunderbird har inte stöd för Exchange-baserad e-post som till exempel Office 365. Därför rekommenderas inte konfigurering av Office 365 i Thunderbird.

Nästa steg

• För att konfigurera Thunderbird med din Office 365 e-post behöver du din
    . Sedan konfigurerar du ditt Office 365-konto i Thunderbird med hjälp av de serverinställningarna.