Installera ett kommentarsystem i WordPress

Genom att installera ett kommentarsystem på din WordPress-webbplats kan du hantera dina kommentarer och interagera bättre med publiken. Du har två alternativ när du installerar ett kommentarsystem:

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande tjänster åt dig mot en avgift:

• Installera insticksprogrammet Disqus-kommentarsystem eller önskat insticksprogram.
  • Importera kommentarer från vanliga WordPress-kommentarsystem.

Gör det själv

Installera ett insticksprogram

För att göra det själv, se ett av dessa steg Svårighetsgrad
Installera ett insticksprogram i WordPress Bas
Installera ett WordPress-insticksprogram med FTP Medel

Ställ in Disqus

För att göra det själv, se Svårighetsgrad
Konfigurera Disqus-kommentarsystemet i WordPress Bas

Importera kommentarer till Disqus

För att göra det själv, se Svårighetsgrad
Importera WordPress-kommentarer till Disqus Bas