Importera WordPress-kommentarer till Disqus

När du har skapat ditt Disqus-konto och har installerat insticksprogrammet kan du importera några av dina befintliga kommentarer till Disqus. Som standard importeras eventuella nya kommentarer automatiskt till Disqus.

1. Logga in på WordPress.
  2. Gå till Kommentarer > Disqus.
  3. Klicka på Inställningar för insticksprogram i det övre högra hörnet.
  4. I valet Importera och exportera klickar du på knappen Exportera kommentarer.
  5. Detta kommer att köa dina kommentarer i kö för att importeras till Disqus.

Nästa steg

• Du får ett e-postmeddelande när det är klart.