Generera en API-nyckel för att skydda Sucuri-granskningsloggar

Anslut din webbplats till Sucuri-tjänsten genom att generera en gratis API-nyckel. På det sättet kan du förhindra att skadliga besökare tar bort Sucuri-granskningsloggar.

Obligatoriskt: Du måste installera insticksprogrammet Sucuri Security innan du följer dessa steg.
  1. Logga in på WordPress.
  2. Välj Sucuri Security > Settings på menyn till vänster.
  3. Välj Generera API-nyckel på den översta menyn.
  4. Valfritt: om du har mer än en adminanvändare väljer du ett primärt e-postmeddelande från fältet E-MAIL.
  5. Markera rutorna Användarvillkor och Sekretesspolicy och välj sedan Skicka .

Nästa steg

Skydda din webbplats ytterligare genom att aktivera de andra Sucuri-säkerhetsalternativen: