Installera Sucuri Security-insticksprogrammet i WordPress

Installera insticksprogrammet Sucuri Security för att förbättra säkerheten för din WordPress-webbplats. När insticksprogrammet har installerats kan du aktivera enskilda säkerhetsfunktioner med bara några klick.

1. Logga in på WordPress.
  2. I menyn till vänster väljer du Insticksprogram > Lägg till nytt .
  3. Sök efter "Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Security Hardening".
  4. Välj Installera nu .
  5. Välj Aktivera .

Nästa steg

Nu när du har installerat insticksprogrammet konfigurerar du följande säkerhetsfunktioner: