Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Blockera PHP-filer med Sucuri Security-insticksprogrammet

Skadliga besökare kan äventyra din WordPress-webbplats om de lyckas lägga till och köra skadliga PHP-filer. Följande steg hjälper till att skydda din webbplats genom att blockera PHP-körning i vissa kataloger.

Obligatoriskt: Du måste installera insticksprogrammet Sucuri Security innan du följer dessa steg.
  1. Logga in på WordPress.
  2. Välj Sucuri Security > Settings på menyn till vänster.
  3. Välj fliken Härdning.
  4. Hitta avsnittet Blockera PHP-filer i Uppladdningskatalog .
  5. Om avsnittet är rött väljer du Tillämpa härdning . Om den är grön har härdningen redan använts.
  6. Upprepa de två föregående stegen för Blockera PHP-filer i WP-CONTENT-katalogen och Blockera PHP-filer i avsnitten WP-INCLUDES Directory.

Testa din webbplats för att se till att dessa inställningar inte stör ditt tema och dina insticksprogram. Om problem med att blockera vissa filer tillåts det i insticksprogrammet Sucuri Security .

OBS! Om du inte kan tillämpa eller återställa härdning för den här funktionen kan den redan hanteras av din värdplattform.

Relaterade steg

Skydda din webbplats ytterligare genom att aktivera de andra Sucuri-säkerhetsalternativen: