Gör din WordPress-version privat med insticksprogrammet Sucuri Security

Det är viktigt att hålla din WordPress-version privat om du inte regelbundet uppdaterar din webbplats till den senaste versionen. Äldre versioner av WordPress kan ha sårbarheter som visas i ändringsloggen och därför kan de enkelt riktas till skadliga besökare. Vi rekommenderar att du håller din WordPress-webbplats uppdaterad.

Obligatoriskt: Du måste installera insticksprogrammet Sucuri Security innan du följer dessa steg.
  1. Logga in på WordPress.
  2. På menyn till vänster väljer du Sucuri Security och sedan Inställningar .
  3. Välj fliken Härdning.
  4. Hitta avsnittet Ta bort WordPress-version .
  5. Om avsnittet är rött väljer du Tillämpa härdning . Om den är grön har härdningen redan använts.

OBS! Om du inte kan tillämpa härdning för den här funktionen kan den redan hanteras av din värdplattform.

Relaterade steg

Skydda din webbplats ytterligare genom att aktivera de andra Sucuri-säkerhetsalternativen: