Ge andra åtkomst till mitt GoDaddy-konto

Ge andra personer, som en webbdesigner eller utvecklare, åtkomst till ditt GoDaddy-konto utan att avslöja lösenord eller betalningsuppgifter. Dessa delegater kan även köpa produkter till ditt konto om du beviljat sådan åtkomstnivå.

Om du som webbdesigner eller utvecklare behöver åtkomst till någon annans konto ber du kontoägaren om detta.

Den här artikeln förutsätter att du äger kontot. Delegaterna måste ha ett GoDaddy-konto för att bli beviljad åtkomst till ditt konto. När de har accepterat inbjudan måste de logga in på sitt konto eller skapa ett konto (om de inte redan har ett).

1. Logga in på ditt konto, klicka på Kontoinställningar och sedan på Delegatåtkomst.
  2. Klicka på Bevilja åtkomst i området De som har åtkomst till mitt konto.
  3. Fyll i följande fält:

Fält Vad ska man göra ...
    Namn Ange namnet på den person som ska få åtkomst. Namnet visas i den inbjudan som skickas till personen via e-post och visas även i listan över de som har åtkomst till ditt konto.
    E-post Ange personens e-postadress. Detta behöver inte vara e-postadressen till deras GoDaddy-konto, men personen måste ha ett konto hos oss för att kunna acceptera inbjudan. Om en delegat utan GoDaddy-konto accepterar din inbjudan uppmanas de att skapa ett konto.
    Åtkomstnivåer Välj åtkomstnivå för delegaten. Mer information om vad detta innebär för delegaten finns i
    .
  4. Klicka på Bjud in.

En inbjudan skickas till personen via e-post. Vi meddelar dig när personen har accepterat inbjudan. Inga ytterligare åtgärder krävs från din sida.