Flytta bort min Microsoft 365-e-post från GoDaddy

Du kan behöva gå direkt till Microsoft eller en annan Cloud Solution Partner (CSP), t.ex. lägga till ytterligare produkter eller funktioner som inte ingår i paket från GoDaddy. Vi är ledsna när vi ser dig, men vi är här för att hjälpa dig överföra ditt e-postmeddelande till din nya leverantör.

Om du flyttar till Microsoft direkt kontaktar du våra GoDaddy-guider för hjälp.

OBS! Tänk på att du inte kan köpa nya Microsoft 365-planer från GoDaddy förrän din e-postorganisation har slutfört flytten.

Välj ett ämne för att hoppa till det avsnittet:

Processen

Här är en översikt av processen för att flytta bort din e-postorganisation från GoDaddy:

• Kontakta oss för att begära flytten.
  • Vi skapar en biljett för din flyttbegäran, som har en tidsram på 7-10 dagar. Bekräfta att dina e-postkonton är aktiva och att de inte löper ut inom de närmaste 5 arbetsdagarna.
  • Du måste logga in på Microsoft direkt med det temporära lösenordet vi skickar till dig.
Överst på sidan

Krav för att flytta

Innan du kan flytta bort din Microsoft 365-e-post från GoDaddy:

• Du måste kunna bekräfta ditt GoDaddy-konto.
  • E-postmeddelandet som är kopplat till ditt GoDaddy-konto får inte vara den e-postadress som flyttar bort.
  • Dina e-postplaner måste vara aktiva och inte i avstängd eller misslyckad fakturering.
  • Om du flyttar e-postarkivering till en annan leverantör måste du kunna ange vem som är den nya leverantören och den nya leverantören måste vara medveten om den pågående arkivflyttningen till dem.
  • Du måste granska flyttfrågorna med en GoDaddy-guide .
Överst på sidan

Flytta frågor

Våra GoDaddy-guider kommer att granska följande tillsammans med dig för att förbereda för flytten:

• Ingår inte din e-postadress för kontakt i den organisation som flyttas?
    • E-postadressen i ditt GoDaddy-konto måste vara separat från den e-postorganisation som flyttar. Vi återställer lösenord för användare i organisationen, så du behöver en annan e-postadress för att komma åt de meddelanden som vi skickar till dig.
  • Använder du några e-posttillägg?
    • Om det finns några e-posttillägg tas dessa tjänster bort som en del av flytten. E-postarkivering, som tillhandahålls av Barracuda, är undantaget. Om du vill flytta ditt arkiv måste du meddela din nya e-postleverantör att du flyttar arkiv till dem.
    • OBS! GoDaddy flyttar ditt arkiv till din nya arkivpartner som en del av den här processen. Du måste slutföra flytten till arkiveringspartnern innan e-postorganisationen kan flytta bort.

• Håller du med på att flytta organisationen till Microsoft direkt eller till en annan CSP?
    • GoDaddy har inte längre tillgång till organisationen och kan inte ge support efter flytten.
    • Tillgängliga paket och priser hos Microsoft eller annan CSP matchar kanske inte GoDaddys tillgängliga paket och priser.
    • Organisationen kan inte flytta tillbaka till GoDaddy när den har flyttat bort.
  • Förstår du att alla lösenord måste ändras för användare i organisationen?
    • GoDaddy tillhandahåller tillfälliga lösenord som du får ett meddelande om i biljetten vi skapar.
    • När vi har bytt lösenord måste alla användare ange nya permanenta lösenord. Du kan inte längre använda inloggningssidan för GoDaddy för att komma åt Microsoft 365.
  • Förstår du att du måste köpa nya e-postplaner för att undvika att tjänsten förfaller?
    • GoDaddy meddelar dig via e-post när du behöver köpa nya planer från destinationens CSP och tilldela dem till användarna efter behov. Sju dagar efter att adresserna har tagits bort i vår databas tar GoDaddy bort våra planer från organisationen och upphör med vår relation till organisationen.
  • Varför vill du flytta bort din e-post från GoDaddy?
    • Förklara varför du flyttade bort ditt e-postmeddelande från GoDaddy. Ditt svar är valfritt, men vi uppskattar din feedback eftersom det hjälper oss att förbättra vårt produktsortiment och våra funktioner i framtiden.
Tillbaka till början