Ladda ner arkiverat e-postmeddelande

Kör en sökning för att skicka, ladda ner eller exportera arkiverade e-postmeddelanden. Med den här tjänsten kan du enkelt bevara och skydda din organisations kommunikation. Varje export kan innehålla upp till 30 000 objekt och du kan ha upp till 5 export på samma gång. För att kunna köra en sparad sökning måste du först ha en arkiverad e-postsökning .

1. Logga in på e-postarkivering.
  2. Välj Sökningar .
  3. Till höger om din tidigare sparade sökning väljer du Kör .
  4. Välj de hämtade e-postmeddelanden som du vill skicka, ladda ner eller exportera:
    • skicka-ikonenSkicka: Skicka en kopia av e-postmeddelandet inklusive bilagor genom att välja Skicka . Ange sedan en e-postadress och ett valfritt meddelande och välj Skicka .
    • nedladdningsikonHämta : Om du vill hämta e-postmeddelandet direkt till datorn väljer du Hämta .
    • exportikonExport : Exportera e-postmeddelandet genom att välja exportikonen och sedan Nästa . Välj filtyp (.EML, .PST eller .PDF) och välj Nästa . Markera kryssrutan om du vill få ett meddelande när exporten är klar och välj sedan Begär export .

OBS! Alla BCC-rubrikdetaljer undantas från rapporter för att skydda privilegierad information. Kontakta våra GoDaddy-guider för att begära en export med BCC-rubrikinformation. Du tillfrågas om kontonamnet och webbadressen för den sparade sökningen.

Mer info

• För att exportera arkiv som är större än 30 000 objekt eller köra sökningar med BCC-rubrikinformation, våra GoDaddy-guider är här för att hjälpa dig.