Få åtkomst till och släpp e-post i karantän med hjälp av Avancerad e-postsäkerhet

Med tillägget Avancerad e -postsäkerhet kan slutanvändare och organisationsadministratörer söka efter och släppa e-post i karantän i Proofpoint.

1. Logga in på Advanced Email Security .
  2. Välj Loggsökning .
    Loggsökning under Verktyg
  3. Välj Specifik användare och välj sedan den e-postadress som har meddelanden i karantän.
    Specifik användare längst upp på sidan
  4. Välj Typ och Datum och välj Karantän som Status .
  5. Välj Sök . Då visas en lista över meddelanden i karantän för den användaren inom de angivna filtren.
    Sök nedanför filteralternativen
  6. Markera kryssrutan till vänster om meddelandet som du vill släppa från karantän.
  7. Från Åtgärder väljer du hur du vill hantera meddelandet:
    • Släpp från karantän : Släpp meddelandet.
    • Släpp och godkänn : Släpp meddelandet och identifiera avsändaren som säker.
    • Rapportera som falskt positivt : Identifiera e-postaktivitet som inte bör filtreras som skräppost.
    • Rapportera som falskt negativt : Identifiera ett meddelande som skräppost som felaktigt betraktades som ett vanligt e-postmeddelande.
  8. Välj Tillämpa.

Det kan ta upp till 24 timmar innan ett e-postmeddelande från karantänen visas i användarens inkorg.

OBS! Om ett fel inträffar väntar du fem minuter och försöker igen.