Webbplatsverktyg Hjälp

Byta sidnamn på webbplatsen

När du bygger upp webbplatsen eller organiserar om den kan du behöva ändra namn på vissa sidor så att de bättre passar med innehållet.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på menyn Sida i övre vänstra hörnet och sedan på Hantera sidor.
    Klicka på kugghjulet på sidomenyns
  4. När panelen Hantera sidor visas väljer du texten på sidnamnet du vill ändra.
    Välj sidnamnstext och ange nytt namn

OBS! I det valda fältet visas hur många tecken du har kvar innan du kommer upp till gränsen på 25 tecken.

5. Ange ett nytt sidonamn, så visas ändringen i menyn.

OBS! Håll webbplatsens navigeringsfält enkelt genom att ge sidorna korta och tydliga namn.

6. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  7. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).