Bjud in ombud att få åtkomst till mitt GoDaddy-konto

Du kan bjuda in ombud (som utvecklaren eller webbdesignern) för att ge dem åtkomst till GoDaddy-produkterna på ditt konto. Ombud kan öppna och använda dina produkter men kan inte se eller ändra kontouppgifter som betalningsmetod eller lösenord.

Obs! Innan du bjuder in ombud för att ge dem åtkomst till ditt konto, är det en bra idé att läsa mer om de behörighetsnivåer du kan ge dem.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på ikonen i det övre högra hörnet:
    klicka på personikon
  3. Klicka på kontoinställningar.
    klicka på kontoinställningar
  4. Klicka på Delegera åtkomst.
  5. Klicka på Bevilja åtkomst i avsnittet Personer som har åtkomst till mitt konto.
  6. Ange Namn och E-postadress för personen du vill bjuda in.
  7. Välj en åtkomstnivå. Se vår beskrivning av åtkomstnivåer om du är osäker på vad det här innebär.
  8. Klicka på Bjud in. En inbjudan skickas till personen via e-post. Vi meddelar dig när personen har accepterat inbjudan. Det var allt!

Nästa steg

Mer information

• Ombudet måste ha ett GoDaddy-konto för att bli beviljad åtkomst till ditt konto. Om ett ombud utan konto accepterar din inbjudan uppmanas de att skapa ett konto.
  • Väntande ombudsinbjudningar kan inte avbrytas och löper automatiskt ut om de inte accepteras inom 48–72 timmar.
  • Om du som webbdesigner eller utvecklare behöver åtkomst till någon annans konto ber du kontoägaren om åtkomst.