|  Start
Hjälp

WordPress Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Använda WordPress-redigeraren

Om du skapar sidor och inlägg i WordPress används standardblockredigeraren som är mycket användarvänlig och ger dig möjlighet att skapa mediarika sidor och inlägg. För att komma igång med blockredigeraren kan du granska följande artiklar:

  1. Öppna WordPress-redigeraren
  2. Lägg till ett block i WordPress
  3. Lägg till ett bildblock i WordPress
  4. Lägg till ett block i bildgalleriet i WordPress
  5. Lägg till ett videoblock i WordPress
  6. Lägg till ett anpassat HTML-block i WordPress
  7. Lägg till layoutblock i WordPress

CoBlocks specifika

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.