Öppna WordPress-redigeraren

Gör så här för att redigera en sida eller ett inlägg med WordPress-redigeraren:

1. Logga in på WordPress ( Behöver du hjälp med att öppna din produkt? ).
  2. Välj Sidor eller Inlägg på menyn till vänster på adminpanelen.
  3. Leta reda på sidan eller inlägget du vill redigera i listan.
  4. Du kan välja knappen Redigera under titeln.
  5. Börja redigera!
Animering som visar hur du öppnar WordPress-redigeraren

OBS! Kom ihåg att uppdatera din sida eller ditt inlägg efter redigering.