Lägg till ett anpassat HTML-block i WordPress

Du kan lägga till ett block med anpassad HTML på din WordPress-webbplats.

1. Öppna blockredigeraren ( Behöver du hjälp med att öppna blockredigeraren? ).
  2. Välj Lägg till block .
  3. Välj Anpassad HTML i avsnittet Formatering.
  4. Klistra in HTML-kodavsnittet i fältet.
  5. Du kan förhandsgranska koden genom att välja fliken Förhandsgranska.
Animering som beskriver hur du lägger till ett anpassat HTML-block

OBS! Kom ihåg att uppdatera din sida eller ditt inlägg efter redigering.

Relaterade steg

Mer information

• Du hittar mer detaljerad information om hur du använder HTML på din WordPress-webbplats i supportdokumentationen .
  • Vad är CoBlocks? (Länk till behov)
  • Läs mer om blockredigeraren för WordPress i deras supportdokumentation .