Lägg till ett block i WordPress

Du kan lägga till block med WordPress-redigeraren för att snabbt skapa sidor och inlägg genom att följa dessa steg:

1. Öppna blockredigeraren. ( Behöver du hjälp med att öppna blockredigeraren? ).
  2. Leta reda på och välj ikonen Lägg till block.
  3. Från den harmoniska listan över block väljer du den du vill använda.
  4. Varje block har sina egna inställningar som du kan ändra i höger menyrad.
  5. Du kan förhandsgranska ändringarna genom att klicka på knappen Förhandsgranska.
  6. När du har lagt till de block du behöver väljer du Publicera .
Animering som visar hur man lägger till ett block

OBS! Kom ihåg att uppdatera din sida eller ditt inlägg efter redigering.