Lägg till en video i mitt WordPress-inlägg eller -sida

Du kan lägga till en video på din WordPress-webbplats genom att lägga till ett videoblock i inlägg eller sidor. Du kan välja att ladda upp en video från din lokala dator, från ditt WordPress-mediebibliotek eller en som finns på en annan webbplats genom att ange webbadressen till videon.

1. Logga in på WordPress.
  2. Välj Inlägg eller Sidor på vänster sida-menyn.
  3. Håll markören över inlägget eller sidan du vill redigera och välj sedan Redigera .
  4. Välj i det övre vänstra hörnetwordpress plus-ikonen Växla blockinlägg .
  5. Gå till menyn till vänster och välj Video under Media . Videoblocket läggs till längst ner på inlägget eller sidan.
  6. Välj hur du vill lägga till videon:
    • Ladda upp : Välj media som är lagrat på din egen dator.
    • Mediebibliotek : Lägg till en video som har laddats upp tidigare i mediebiblioteket.
    • Infoga från URL : Klistra in webbadressen för en video som redan lagras online (till exempel från YouTube eller Vimeo) och välj sedanwordpress skicka ikon Ansök .
  7. (Valfritt) Välj videoblock och välj sedan och håll nedwordpress-dra-ikonen Dra för att flytta runt inlägget eller sidan.
  8. Välj Uppdatera .

När meddelandet Sidan har uppdaterats visas i det nedre vänstra hörnet läggs videon till på din webbplats.