Lägg till min Microsoft 365-e-post i Gmail på iPhone eller iPad

Steg 3 i Konfigurera mitt Microsoft 365-konto-serien.

OBS! Vi rekommenderar att du använder Outlook-appen för iOS . Om du vill hämta Outlook använder du telefonens kamera för att skanna den här QR-koden.
Outlook QR-kod

Lägg till ditt Microsoft 365-e-postkonto i Gmail på din iPhone och iPad. Sedan kan du skicka och ta emot e-post för företag när du är på språng.

1. Öppna Gmail.
    • Nya användare: Välj Office365 .
    • Befintliga användare: Öppna Profil , välj Lägg till ett annat konto och tryck på Office365 .
      Välj lägg till ett annat konto
  2. Ange din Microsoft 365- e-postadress och tryck på Nästa .
    Ange din e-postadress
  3. Ange ditt Microsoft 365- lösenord , granska inställningarna för Utgående server och tryck på Nästa .
    Ange lösenord
  4. Obs! Du kan behöva välja din kontotyp som arbete eller skola för att fortsätta.

5. Om din administratör har aktiverat multifaktorautentisering (MFA) ska du verifiera ditt konto eller konfigurera Authenticator-appen .
  6. Bekräfta dina inställningar för utgående server och tryck på Nästa .
    Granska inställningar för utgående server
  7. Ange Ditt namn och tryck på Nästa . Din inkorg för Microsoft 365 börjar läsas in i Gmail.
    Ange ditt visningsnamn