Verifiera att WordPress är uppdaterat

Verifiera att WordPress är uppdaterat Gör WordPress-versionen privat.
Blockera PHP i kataloger Ta bort WordPress readme-fil.
Aktivera DISSALLOW_FILE_EDIT i WordPress

Ett av de bästa sätten att se till att du har en säker webbplats är att hålla WordPress uppdaterad. Följande steg hjälper dig att hålla din webbplats på den senaste versionen av WordPress.

1. Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du gör några ändringar.
  2. Logga in på WordPress.
  3. Gå till Sucuri Säkerhet > Inställningar .
  4. Klicka på fliken Härdning.
  5. Hitta avsnittet märkt Verifiera WordPress-version .
  6. Om avsnittet är rött klickar du på knappen Tillämpa härdning.

Om avsnittet blir grönt kommer insticksprogrammet nu att hålla din webbplats på den senaste versionen av WordPress. Om avsnittet fortfarande är rött är den här funktionen inte kompatibel med din värdtjänst eftersom den redan kan göra automatiska uppdateringar.