Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Uppdatera PHP till den senaste versionen

För att uppdatera PHP till den senaste versionen, se artikeln som gäller din värdkonto typ:

Låt experttjänster göra det

Du kan också låta Expert Services ta hand om PHP-uppgraderingar åt dig. Kontakta Expert Services på för att lära dig mer (480) 463-8824 .

Mer information

Mer information om GoDaddy-experttjänster finns i vår

.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.