Vad är WooCommerce?

WooCommerce är ett open source-insticksprogram som utökar WordPress-programmet till en kraftfull och mycket anpassningsbar onlinebutik för att skapa en engagerande och framgångsrik närvaro på nätet som endast begränsas av din egen fantasi. Våra planer för hanterade värdtjänster för e-handel installerar och använder WooCommerce som standard.

Med alla inställningar och detaljer för dina produkter organiserade i tydliga och lätta att förstå flikar gör det här insticksprogrammet för e-handel det enkelt att hantera din butik. Oavsett om du säljer produkter som är fysiska, digitala eller båda, så har WooCommerce svar på det.

Inbyggd betalningshantering är tillgänglig för ledande leverantörer som Stripe och PayPal, samt accepterar kreditkort, banköverföringar och även Cash on Delivery (COD). Hanteringen av dina skatter förenklas med automatisk skatteberäkning för de stora lands- och delstatsskattesatserna.

Hantera dina fraktalternativ med enkla verktyg som använder geografisk plats för att automatiskt identifiera kundens adress så att moms och fraktkostnader automatiskt kan beräknas.

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller WordPress-guru - WooCommerce är perfekt för alla butiker.

Serverkrav

• PHP version 7.2 och senare - Nedre versioner stöds inte längre aktivt av WooCommerce.
  • MySQL version 5.6 och senare - Nedre versioner stöds inte längre aktivt av WooCommerce.
  • HTTPS - Många betalningsportaler kräver ett SSL-certifikat för att ansluta.

Nästa steg

1. Installera och konfigurera WooCommerce
  2. Lägg till en enkel produkt i WooCommerce
  3. Lägg till en bild för en produkt i WooCommerce
  4. Lägg till en fraktzon för WooCommerce
  5. Uppdatera standardvalutan i WooCommerce
  6. Uppdatera WooCommerce betalningsmetoder