Lägg till en bild för en produkt i WooCommerce

Från WordPress-instrumentpanelen kan du lägga till en utvald bild i en befintlig eller ny produkt i din WooCommerce-butik.

1. Logga in på WordPress.
  2. Klicka på Produkter på menyn till vänster.
  3. Klicka på den produkt du vill uppdatera med en bild i produktlistan.
  4. På den högra sidan av skärmen, i Produktbild klickar du Set produktbild.
  5. Klicka på fliken Ladda upp filer.

OBS! Om du tidigare har laddat upp bilden till ditt mediebibliotek kan du gå vidare till sista steget.

6. Klicka på knappen Välj filer.
  7. Hitta bilden på din lokala dator, markera den och klicka på knappen Öppna.
  8. Bekräfta rätt bild har valts på fliken Mediebibliotek och klicka på den blå Set produktbild knappen längst ner till höger.
  9. Klicka på knappen Spara utkast eller Publicera högst upp till höger.