Installera och konfigurera WooCommerce

Det går snabbt och enkelt att komma igång med din WordPress-onlinebutik med WooCommerce-installationsguiden.

1. Logga in på WordPress.
  2. I menyn till vänster klickar du på Insticksprogram , som utökas och ger ytterligare alternativ.
  3. Klicka på Lägg till ny .
  4. Skriv woocommerce i sökfältet .
  5. Hitta insticksprogrammet i listan och klicka på Installera nu .
  6. Aktivera insticksprogrammet som startar installationsguiden för WooCommerce.
  7. Fyll i alla fält som behövs för din onlinebutik.