Gå direkt till huvudinnehållet

WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Uppdatera standardvalutan i WooCommerce

Från WordPress-kontrollpanelen kan du ändra standardvalutan som används av din WooCommerce-butik.

  1. Logga in på WordPress.
  2. I menyn till vänster klickar du på WooCommerce, som utökas och ger ytterligare alternativ.
  3. Klicka på Inställningar i den utökade WooCommerce-menyn.
  4. Klicka på fliken Allmänt högst upp på sidan.
  5. Rulla ner till avsnittet Valutaalternativ.
  6. Välj en ny valuta i listrutan.
  7. Klicka på den blå knappen Spara ändringar längst ner på sidan när du har gjort några ändringar.

Mer information