|  Start
Hjälp

WordPress Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Uppdatera standardvalutan i WooCommerce

Från WordPress-kontrollpanelen kan du ändra standardvalutan som används av din WooCommerce-butik.

  1. Logga in på WordPress.
  2. I menyn till vänster klickar du på WooCommerce, som utökas och ger ytterligare alternativ.
  3. Klicka på Inställningar i den utökade WooCommerce-menyn.
  4. Klicka på fliken Allmänt högst upp på sidan.
  5. Rulla ner till avsnittet Valutaalternativ.
  6. Välj en ny valuta i listrutan.
  7. Klicka på den blå knappen Spara ändringar längst ner på sidan när du har gjort några ändringar.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.