Uppdatera WordPress till en ny version

WordPress behöver regelbundna uppdateringar för att hålla det säkert och fungera korrekt. Du har två alternativ för att uppdatera WordPress:

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande service åt dig mot en avgift:

• Uppdatera WordPress-version.

Gör det själv

För att själv uppdatera WordPress till den senaste versionen använder du tabellen nedan för att hitta det scenario som är tillämpligt och följa anvisningarna.

För att göra det själv, se dessa steg Svårighetsgrad
Upgrading your WordPress installation to a new version Bas
Uppdatera WordPress med FTP Medel