Hanterad WordPress Hjälp

Ladda upp dina webbplatsfiler

Obligatoriskt: Du behöver följande för att slutföra dessa steg:
  • Ett filöverföringsprotokoll (FTP-program) för att flytta dina webbplatsfiler. Vi rekommenderar FileZilla.
  • Om din WordPress-webbplats ingår i värdtjänst för ett Managed WooCommerce Stores-paket behöver du konfigurera SFTP-åtkomst innan du kan ansluta med en FTP-app.

Steg 3 i Migrera min WordPress-webbplats manuellt-serien.

Nu ska du ladda upp webbplatsfilerna du laddade ner under föregående steg — Ladda ner webbplatsfiler. En stor webbplats med många bilder eller andra mediefiler kommer att öka den tid det tar att slutföra uppladdningen. Dessa steg förutsätter att du använder FileZilla som FTP-program.