Ta bort WordPress readme-fil.

Verifiera att WordPress är uppdaterat Gör WordPress-versionen privat.
Blockera PHP i kataloger Ta bort WordPress readme-fil.
Aktivera DISSALLOW_FILE_EDIT i WordPress

En readme-fil som innehåller din WordPress-version ingår i varje installation. För att förhindra att skadliga besökare vet vilken version du kör är det viktigt att du tar bort den här filen.

1. Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du gör några ändringar.
  2. Logga in på WordPress.
  3. Gå till Sucuri Säkerhet > Inställningar .
  4. Klicka på fliken Härdning.
  5. Hitta avsnittet märkt informationsläckage .
  6. Om avsnittet är rött klickar du på knappen Tillämpa härdning.

Du har nu förhindrat att information om din WordPress-webbplats exponeras.