Skydda och skydda din WordPress-webbplats

Ingen vill vara ansvarig för att förstöra alla andras goda tid. Ingen vill utnyttjas heller. Genom att vara extra försiktig för att skydda och skydda kan du se till att inget händer med dig.

Om du inte skyddar din WordPress®-webbplats (eller någon annan CMS-webbplats) öppnar du dig själv för att bli hackad. Det är lätt att tänka ”Min webbplats är så liten att ingen ens kunde hitta den för att hacka den”. Tyvärr är det helt osant. Vi ser att både små och stora webbplatser drabbas av säkerhetsintrång hela tiden, varav de flesta kan förhindras.

När hackare komprometterar din webbplats kommer de att sitta på huk med en stund och infoga skadlig kod utan att du ens märker det. Sedan, när tiden är rätt, använder de din webbplats för att starta Distribuerade denial of Service-attacker mot andra webbplatser! Dessa attacker antingen saktar ner målwebbplatserna eller minskar dem helt.

Om du är ombord (och vi hoppas att du gör det) finns det några enkla saker du kan göra för att säkra och skydda din WordPress eller andra CMS-webbplats:

• Uppdatera, uppdatera, uppdatera : Håll all din programvara (till exempel WordPress och dess insticksprogram) uppdaterad. Logga in minst en gång i månaden och korrigera eventuell programvara som behöver den.
  • Leta efter konstig aktivitet - Om du ser insticksprogram som du inte installerade eller användare du inte skapade ska du ta bort dem omedelbart. De är sannolikt en del av ditt kontos säkerhetsintrång.
  • Skydda din webbplats med insticksprogram : Du kan hjälpa till att förhindra attacker på din webbplats med insticksprogram som Sucuri Security och Begränsa inloggningsförsök .
  • Lägg till ytterligare säkerhet : Säkerhetsprodukter som Webbplatssäkerhet ger säkerhet och genomsökningar av skadlig programvara för din webbplats och inkluderar borttagning av skadlig programvara om din webbplats skulle bli infekterad.
  • Använd säkra, unika lösenord : Du behöver inte ge bort nycklarna till kungariket om något av dina lösenord komprometteras. Om du använder ett annat starkt lösenord för var och en av dina webbplatser får du ytterligare ett säkerhetslager.
  • Logga inte in på offentligt Wi-Fi : Det gratis Wi-Fi på Starbucks är jättebra, men det är också enkelt för hackare som är anslutna till det att kompromettera dina lösenord.
  • Prata med dina partners : En kedja är bara lika stark som den svagaste länken. Även om du följer alla stegen som vi har nämnt här och en av dina partner inte gör det, är din webbplats fortfarande mycket känslig för säkerhetsintrång.