Begränsa inloggningsförsök i WordPress

Att begränsa antalet inloggningsförsök som en besökare har på din webbplats hjälper dig att förhindra bruteforce-inloggningsförsök. Det enklaste sättet att göra detta är att installera insticksprogrammet Begränsa inloggningsförsök med stegen nedan.

OBS! Vissa 1-stegs- eller automatiska installationer ger dig möjlighet att välja att begränsa inloggningsförsök under konfigurationen. För att kontrollera om du valde detta under installationen, kontrollera bara dina inställningar för alternativet Begränsa inloggningsförsök. Om den är tillgänglig kan du hoppa över installationsstegen.

1. Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du gör några ändringar.
  2. Logga in på WordPress.
  3. Gå till Insticksprogram > Lägg till nytt
  4. Sök efter Begränsa inloggningsförsök
  5. Klicka på Installera .
  6. Klicka på Aktivera .
  7. Gå till Inställningar > Begränsa inloggningsförsök .

Från sidan Inställningar kan du visa och rensa uteslutningar, ändra hur många försök en användare får, ange hur länge de är utestängda och ange vilken typ av aviseringar du får när ett lås uppstår.