Tillämpa en DNS-mall

När du har skapat en DNS-mall måste du tillämpa mallen på dina domäner. Med mallar kan du lägga till flera DNS-poster samtidigt istället för att lägga till enskilda poster till varje domän. Om du använder en mall skrivs befintliga DNS-poster i din zonfil över.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj DNS > DNS-mallar .
    menyalternativet dns mallar
  3. Välj den bredvid den mall du vill användatillämpa dns-mallikon Tillämpa mallikonen .
  4. Ange ditt domännamn i textfältet. Separera flera domäner med ett komma.
  5. Välj Tillämpa mall när du har angett din domän / domäner. Om du använder en mall skrivs befintliga DNS-poster i din zonfil över.

Det kan ta upp till 48 timmar innan dina DNS-ändringar börjar gälla globalt.