Kan inte logga in på WordPress

Om du inte kan få tillgång till din WordPress-kontrollpanel brukar det bero på att det lösenord du använder inte stämmer eller att din WordPress-användare inte är korrekt konfigurerad. För att få tillgång till kontrollpanelen bör du börja med att uppdatera WordPress-lösenordet. Om det inte hjälper skapar du en ny WordPress -användare och försöker logga in med det nya användarnamnet och lösenordet.

Obs! Den här artikeln beskriver olika sätt att få tillgång till WordPress-kontrollpanelen igen när inloggningssidan inte läses in korrekt. Om du ser ett fel på sidan bör du lösa felet först.

Uppdatera ditt WordPress-lösenord

Det går att uppdatera WordPress-lösenordet på flera olika sätt. Vanligtvis gör du det inifrån kontrollpanelen i WordPress. Men om du inte kan komma åt kontrollpanelen kan du välja något av alternativen nedan.

Alternativ Svårighetsgrad
Reset my WordPress password Lätt
Ändra ett WordPress-lösenord med SSH Medel
Ändra ditt WordPress-lösenord med WP-CLI Svårt
Ändra ditt WordPress-lösenord i databasen Svårt

Skapa en ny WordPress-adminanvändare

Om du fortfarande inte kan logga in på kontrollpanelen när du bytt lösenord är det möjligt att det är fel på användarkonfigurationen. Då kan det hjälpa att skapa en ny WordPress-adminanvändare i databasen.