Outlook: Felsökning

Här följer några problem som kan uppstå när du använder Outlook tillsammans med Microsoft 365 och olika sätt du kan lösa dem.

Om Gör så här
Du kan inte öppna Outlook. Diagnostisera ditt felmeddelande för att åtgärda.
Du har problem med att logga in. Prova något av dessa alternativ.
Du kan inte konfigurera Outlook 2010. Du måste patcha Outlook innan du använder Microsoft 365.
Du kan inte konfigurera Microsoft 365 på din iOS-enhet. Kontrollera dessa verifieringsfel.
Du kan inte använda autodiscover eller ställa in guider. Försök konfigurera Outlook manuellt. Detta fungerar inte med Office 2016, eller om du använder en Mac.
Det saknas e-post efter flytten från Workspace Email till Microsoft 365. Följ dessa felsökningssteg.
Det går inte att skicka e-post på Windows 10. Se denna lösning från Microsoft.
Du kan inte skicka eller leverera e-post och få ett returmeddelande. Hitta felet och lösningen.