Outlook: Felsökning

Här är några problem som du kan se när du använder Outlook med Microsoft 365 och sätt att lösa dem.

Om Gör så här
Du kan inte öppna Outlook. Diagnostisera ditt felmeddelande för att åtgärda .
Du har problem med att logga in. Prova med något av dessa alternativ .
Du kan inte konfigurera Outlook 2010. Du måste korrigera Outlook innan du kan använda Microsoft 365 .
Du kan inte konfigurera Microsoft 365 på din iOS-enhet. Kontrollera dessa verifieringsfel .
Du kan inte använda guider för automatisk upptäckt eller konfiguration. Försök konfigurera Outlook manuellt . Det här fungerar inte med Office 2016 eller om du använder en Mac.
Du saknar e-post efter att du har flyttat från Workspace Email till Microsoft 365. Följ dessa felsökningssteg .
Du kan inte skicka e-post på Windows 10. Se den här lösningen från Microsoft .
Du kan inte skicka eller leverera e-post och få ett avvisningsmeddelande. Hitta ditt fel och dess lösning .