Åtgärda iPhone kan inte bekräfta fel i kontoinformationen

Obs! Vi rekommenderar Outlook-appen för iOS. Du kan hämta Outlook genom att använda mobilkameran och skanna den här QR-koden
QR-kod för Outlook.

När du konfigurerar din e-post första gången kan du stöta på följande fel:

Byt konto

Det går inte att verifiera kontoinformationen.

Detta inträffar när det uppstår ett problem med att verifiera din kontoinformation. Oroa dig inte, detta kan åtgärdas med några snabba inställningar.

Om du har problem med ett e-postkonto på iPhone eller iPad som redan har konfigurerats kontaktar du våra GoDaddy-guider.

1. Vid felet trycker du på OK .
  2. Det går inte att verifiera kontofel
  3. Redigera följande inställningar och tryck på Nästa .
    Inställning Vad man ska ange...
    E-post Ange din Microsoft 365 GoDaddy-e-postadress
    ServerAnge outlook.office365.com
    Domän Lämna tom
    Användarnamn Ange din Microsoft 365-e-postadress
    Lösenord Ange ditt e-postlösenord
    Beskrivning Detta är valfritt
  4. Tryck på Spara .
    Spara Exchange-information
  5. Tryck på Spara .
    Spara bekräftelse
  6. Tryck på Spara .
    Ändra spara alternativ

Du kommer att se ditt e-postkonto i Konton .