Jag får inte e-post

Om ditt Microsoft 365-konto inte får eller tar emot e-post kan du läsa de här felsökningstipsen.

Kontrollera om det finns ett problem med din e-postklient

Du kanske får e-post men inte på klienten (som Gmail eller Mac Mail) som du har installerat. Logga in på Outlook på webben för att se om det finns nya meddelanden i din inkorg. Om du ser nya meddelanden online men inte på din klient kan du försöka konfigurera e-post på din klient igen.

Kontrollera din internetanslutning

Anslutningsproblem kan hindra dig från att se eller ta emot e-post. Kontrollera att din internetanslutning fungerar som den ska.

Kontrollera om e-postmeddelanden skickas till rätt adress

Försök att kontakta avsändaren för att se om e-postadressen stavades korrekt och om de fick ett avvisat tillbaka eller felmeddelande .

Kontrollera om e-post skickas till skräppost- eller skräppostmappar

Se till att ditt e-postmeddelande inte skickas till skräppost- eller skräppostmappen.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj i det övre högra hörnetKugghjulsknapp för inställningar Inställningar > Visa alla Outlook-inställningar .
  3. Välj E-post > Skräppost .
  4. Under Blockerade avsändare och domäner väljer duPapperskorgsknapp -knappen bredvid de e-postmeddelanden du vill ta emot e-post från.

Kontrollera dina brevlådefilter eller regler

Kontrollera dina brevlådefilter eller regler för att se till att de inte hindrar dig från att få e-post du vill ha.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj i det övre högra hörnetKugghjulsknapp för inställningar Inställningar > Visa alla Outlook-inställningar .
  3. Välj E-post > Skräppost .
  4. Avmarkera eventuella kryssrutor under Filter.

Kontrollera din lagringskapacitet

Se till att ditt lagringsutrymme inte är för fullt för att ta emot nytt e-postmeddelande.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj i det övre högra hörnetKugghjulsknapp för inställningar Inställningar > Visa alla Outlook-inställningar .
  3. Välj Allmänt > Lagring .

Om ditt lagringsutrymme är fullt kan du frigöra mer utrymme genom att väljaPapperskorgsknapp knappen för att tömma innehållet i en mapp eller uppgradera din plan till en med mer lagringsutrymme .

Kontrollera om dina POP / IMAP-inställningar är korrekta

Om din e-post använder POP eller IMAP, kontrollera om dina serverinställningar är korrekta . Vi rekommenderar att du växlar från POP / IMAP till Microsoft Exchange-inställningar .

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj i det övre högra hörnetKugghjulsknapp för inställningar Inställningar > Visa alla Outlook-inställningar .
  3. Välj E-post > Synkronisera e-post .

Du ser dina POP / IMAP-inställningar för Microsoft 365.

Kontrollera din DNS

Kontrollera dina DNS-inställningar för att se till att din e-post fungerar som den ska.

1. Gå till din e-post & Office-instrumentpanel .
  2. Under Användare väljer du Hantera bredvid ditt konto.
  3. Under Konfigurera väljer du Kontrollera DNS på nytt .
  4. Välj Kontrollera DNS på nytt .

Om det uppstår problem med din DNS, uppdatera dina MX-poster . Om din domän är hos ett annat företag kontaktar du dem för hjälp med att uppdatera dina MX-poster eller överför din domän till GoDaddy .

Kontrollera att din e-post fortfarande är aktiv

Kontrollera att ditt Microsoft 365-konto fortfarande är aktivt. Om det uppstod ett problem med faktureringen eller om ditt konto togs bort får det inte längre e-post. Gå till din e-post & Office- kontrollpanelen och kontrollera om ditt konto är listat under Användare .

Starta om datorn

Du kanske vill försöka starta om datorn eller mobilenheten.