Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ladda upp mitt webbplatsinnehåll

OBS! Det här är den tredje delen av att manuellt migrera en WordPress-webbplats till ditt Pro Hanterade WordPress-konto. Om du inte har ett Pro Hanterat WordPress-konto kan du läsa mer om dem här .

Del 1: Kopiera mappen wp-content Del 2: Skapa en SQL-dumpfil
Del 3: Ladda upp webbplatsinnehållet Del 4: Uppdatera webbplatsens databas
Del 5: Ändra tabellprefix Del 6: Gör slutliga redigeringar

Nästa steg i att manuellt migrera en WordPress-webbplats till ditt Pro Hanterad WordPress-konto: Lägg till en ny Pro Hanterad WordPress-webbplats till kontot, logga in på webbplatsen via sFTP och ladda upp allt i mappen wp-content som du kopierade i del 1 . Ge dig själv 10–20 minuter på dig att slutföra det här avsnittet.

Obligatoriskt: För att slutföra detta behöver du ett FTP-klientprogram. Du kan använda vilken FTP-klient som helst, men de här anvisningarna hjälper dig använda FileZilla. Följ dessa steg för att ladda ner och installera FileZilla.
  1. Lägg till webbplatstill ditt Pro Hanterad WordPress-konto. Men när du gör detta, notera dessa steg för att följa:
    • När du får frågan om du vill skapa en helt ny webbplats eller om du vill migrera en befintlig webbplats väljer du Jag bygger en helt ny webbplats .
    • När du får meddelandet om lyckad installation väljer du Gå till kontrollpanel och fortsätter med nästa steg i den här artikeln.
  2. Klicka på ikonen med tre punkter för den nya webbplatsen och välj Inställningar .
  3. Börja med steg 4 i proceduren för att konfigurera SSH-åtkomst och kopiera autentiseringsuppgifterna för värdnamn , användarnamn och lösenord i slutet.
  4. Starta ditt FTP-klientprogram (vi använder Filezilla i det här exemplet) och ange dina SSH-autentiseringsuppgifter: Värd (använd ditt värdnamn här), användarnamn och lösenord och skriv 22 för porten .
  5. Klicka på Quickconnect . Om dialogrutan "okänd värdnyckel" visas klickar du på OK .
  6. sidan Lokal webbplats bläddrar du till mappen wp-content som du kopierade iKopiera min wp-content-mapp .
  7. I fjärrplatsen sidan, typ / var / www / wp-content och tryck på Enter. Din FileZilla-skärm ska se ut ungefär så här:
    ställa in kataloger i FileZilla
  8. sidan Lokal webbplats markerar du alla filer och mappar förutom den översta mappen och drar dem över till Fjärrplatsen .välj de filer som ska kopieras

OBS! Kopiera inte hela mappen wp-content - vi vill inte skriva över katalogen mu-plugins på fjärrplatsen. Om du gör det av misstag ... gör du ingen skada än, men du måste starta den här delen igen från början.

9. Välj Skriv över och klicka sedan på OK . FileZilla börjar kopiera filer, vilket kan ta några minuter. Vänta tills den här uppgiften är klar innan du går till nästa del.