Kopiera min wp-content-mapp

Obs! Det här är den första delen av att manuellt migrera en WordPress-webbplats till ditt Pro Hanterade WordPress-konto. Om du inte har ett Pro Hanterat WordPress-konto kan du läsa mer om dem här .

Del 1: Kopiera mappen wp-content Del 2: Skapa en SQL-dumpfil
Del 3: Ladda upp webbplatsinnehållet Del 4: Uppdatera webbplatsens databas
Del 5: Ändra tabellprefix Del 6: Gör slutliga redigeringar

Den första delen av att manuellt migrera din WordPress-webbplats till ditt Pro Hanterad WordPress-konto: Kopiera mappen wp-content för den webbplats du vill flytta och ladda ner den till din dator. Den här delen bör ta fem till tio minuter.

Hur du gör det beror på din aktuella värd. Om du till exempel har ett Linux-värdtjänstkonto kan du använda cPanel-filhanteraren eller en FTP-klient. Detta förfarande förutsätter att du (som många WordPress-användare) använder cPanel.

1. I cPanel webbhotell för din Wordpress webbplats, öppna File Manager.
  2. Utöka katalogträdet till vänster. Wp-content-mappen för webbplatsen finns i mappen public_html.
  3. Klicka på public_html och sedan på wp-content i listan till höger.
    var är mappen wp-content
  4. Klicka på Komprimera , välj Zip-arkiv som Komprimeringstyp och klicka sedan på Komprimera filer .
    Klicka på Komprimera filer
  5. När Filhanteraren har skapat zip-filen stänger du rutan Komprimeringsresultat och den nya zip-filen ska visas i listan. Om inte, klicka på Ladda om för att uppdatera listan.
  6. Klicka på wp-content.zip och sedan på Ladda ner . Zip-filen kopieras till standardplatsen för nedladdning på din dator.
    ladda ner zip-fil
  7. Leta reda på filen på datorn och dubbelklicka på den för att packa upp den.