Kontrollera PHP 7-kompatibilitet för WordPress-insticksprogram och teman

Om du vill testa din WordPress-webbplats för PHP 7-kompatibilitet, följ bara dessa steg.

Det finns många insticksprogram som kan användas för detta, vi kommer att beskriva hur vi installerar insticksprogrammet PHP Compatibility Checker. Om du väljer att använda ett annat insticksprogram, se till att du väljer ett som underhålls aktivt.

1. Logga in på WordPress
  2. Installera insticksprogrammet "PHP Compatibility Checker " i WordPress .
  3. Aktivera insticksprogrammet .
  4. Från menyn till vänster expanderar du Verktyg .
  5. Välj PHP-kompatibilitet .
  6. I avsnittet Skanningsalternativ väljer PHP version du vill kontrollera kompatibilitet för:
    • PHP-version
      • PHP 7.0
      • PHP 7.1
      • PHP 7.2

OBS! För webbplatser som hanteras av Hanterad WordPress 2.0 bör du söka efter PHP 7.1.

7. Välj ett av följande alternativ:
    • Skanna endast aktiva insticksprogram och teman.
    • Skanna alla insticksprogram och teman.
  8. Klicka på knappen Skanna webbplats och låt det vara tid för åtgärden att köras.

OBS! Hur lång tid det tar beror på antalet insticksprogram och teman som skannas.

9. När skanningen är klar kan du granska skanningsresultaten.
  10. Klicka på knappen Hämta rapport

Det finns vissa begränsningar och förbehåll för detta insticksprogram som kan påverka vissa WordPress-webbplatser. På utvecklarens webbplats finns ytterligare detaljer samt en FAQ för insticksprogrammet.