Prestandarapport för WordPress

En långsam webbplats kan minska sidvisningarna, kundnöjdheten och till och med omvandlingsfrekvensen. Hur snabbt laddas din WordPress-webbplats? Du har två alternativ när du utvärderar webbplatsens prestanda:

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande tjänster åt dig mot en avgift:

• Kontrollera och rapportera följande:
    • Laddningstid för webbplatser.
    • Antal aktiva och inaktiva insticksprogram och detaljer om eventuella problematiska / motstridiga insticksprogram
    • Webbplatsstorlek
    • Antal externa skript
    • PHP 7-kompatibilitet för insticksprogram och teman.

Baserat på våra resultat ger vi rekommendationer och kan föreslå följande uppföljningstjänster för ytterligare krediter:

Gör det själv

För att göra det själv, se Svårighetsgrad
Utvärdera webbplatsens prestanda med PageSpeed Insights Bas
Utvärdera webbplatsens prestanda med GTmetrix Bas
Utvärdera webbplatsens prestanda med Pingdom Bas
Kontrollera PHP 7-kompatibilitet för WordPress-insticksprogram och teman Bas