Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Aktivera ett insticksprogram i WordPress

För att aktivera ett installerat insticksprogram, följ stegen nedan.

  1. Logga in på WordPress.
  2. Gå till Insticksprogram > Installerade insticksprogram .
  3. Hitta det insticksprogram du vill aktivera.
  4. Klicka på Aktivera .

Vid det här tillfället aktiveras ditt insticksprogram och du kan följa instruktionerna för insticksprogrammet för att konfigurera och konfigurera det.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.