Konfigurera PHP-felloggning

När du felsöker PHP-fel behöver du granska dina PHP-loggar. Om du inte har PHP-loggar att granska använder du följande process för att konfigurera loggning:

OBS! För felloggning för WordPress och Hanterad WordPress, se Aktivera felsökning för att visa fel i WordPress.

1. Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du gör några ändringar på din webbplats.
  2. Hitta din PHP-initieringsfil .
  3. Redigera filen. ( cPanel / Plesk / VPS )
  4. Placera följande rad i din initieringsfil:
    error_log = /path/to/your/webroot/php_error.log
    • error_log är PHP-funktionen som berättar för webbservern att skicka dina loggar till en ny fil.
    • /path/to/your/webroot/php_error.log är sökvägen till din nya logg.
      • Se till att ersätta / path / to / your / webroot med den faktiska sökväg som ditt värdtjänstkonto använder.
      • Vad är min absoluta väg? ( cPanel / Plesk ).
  5. Skapa filen med namnet php_error.log i i webbrot för din värdtjänst.
  6. Starta om dina PHP-processer. ( CPanel / Plesk ).

Nästa steg:

• Kontrollera din php_error.log för felinformation. ( cPanel / Plesk / VPS )