Komma igång

Onlinebutik är en lättanvänd webbplatsverktyg för att skapa ditt företags virtuella skyltfönster och få det online. Inga tekniska kunskaper krävs, vilket innebär att du kan sälja dina produkter och tjänster till kunder över hela världen.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Använd fönstret Kom igång för att ange ditt företagsnamn.
    Fönstret Komma igång
  3. Välj en domän från ditt konto eller skapa en underdomän med en domän i ditt konto för din webbplats.

OBS! Om du inte har en tillgänglig domän kan du även välja att konfigurera din onlinebutik med en tillfällig domän. Din butik kommer åt dig via ditt temporära namn .mysimplestore.com tills du har tilldelat den till din egen webbadress.

4. Ange din kontakt-e-postadress och klicka sedan på Skapa min butik .

Om det här är första gången du använder ditt Onlinebutik-konto får du en Komma igång-guide som visar hur du konfigurerar din butik. Om guiden inte visas, klicka på Inställningar eller Store Design flikar för att anpassa din butik.