Ändra ditt WordPress-lösenord med WP-CLI

Om du installerade WP-CLI på din server för att hantera din WordPress-webbplats kan du följa dessa steg för att uppdatera ditt lösenord. Om du inte har konfigurerat WP-CLI måste du göra det innan du använder de här stegen.

1. Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du utför några ändringar.
  2. Anslut till din server eller delade värdtjänstkonto med SSH
  3. Byt till rotkatalogen för din WordPress-webbplats.
  4. Använd följande kommando för att visa en lista över användare för din WordPress-webbplats. Notera ID-numret för den användare du vill uppdatera.
    $ wp-användarlista
  5. Använd följande kommando för att uppdatera lösenordet för den användaren.
    $ wp användaruppdaterings-id --user_pass = lösenord
    • id är det nummer du hittade i steg 4
    • lösenord är ditt nya lösenord

Du kan nu logga in med ditt nya lösenord