Ändra ditt WordPress-lösenord med WP-CLI

Om du installerade WP-CLI på din server för att hantera WordPress-webbplatsen kan du följa de här stegen för att uppdatera lösenordet. Om du inte har konfigurerat WP-CLI kommer du att behöva göra det innan du fortsätter med de här stegen.

1. Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du gör några ändringar.
  2. Anslut till din server eller ditt delade värdkonto med SSH
  3. Ändra rotkatalogen för din WordPress-webbplats.
  4. Använd följande kommando för att visa en lista över användare för din WordPress-webbplats. Anteckna ID-numret för den användare du vill uppdatera.
        $ wp user list

5. Använd följande kommando för att uppdatera lösenordet för den användaren.
        $ wp user update id --user_pass=password

• id är det nummer du fann i Steg 4.
    • password är ditt nya lösenord.

Nu kan du logga in med ditt nya lösenord.