Installera ett WordPress-insticksprogram från en .zip-fil

WordPress-insticksprogram lägger till och utökar funktionerna på din webbplats. Om du har köpt ett premium-insticksprogram eller laddat ner ett gratisinställningar så här installerar du insticksprogrammet på din WordPress-webbplats.

OBS! Ladda ner plug-in .zip-filen till din lokala dator innan du följer stegen nedan.

1. Logga in på WordPress.
  2. I menyn till vänster väljer du Insticksprogram > Lägg till nytt .
  3. Välj Upload Plugin .
  4. Välj Välj fil .
  5. Leta upp och välj plug-in .zip-filen på din lokala dator och välj sedan Öppna .
  6. Välj Installera nu .
  7. Valfritt: Välj Aktivera insticksprogram om du vill att insticksprogrammet ska vara aktivt efter installationen. Om inte, kan du alltid aktivera det senare.