Installera ett WordPress-insticksprogram med FTP

Du kan behöva installera ett WordPress-insticksprogram via FTP. Det här alternativet är användbart för stora eller anpassade insticksprogram. Du behöver en FTP-klient för att ladda upp filerna. Vi rekommenderar FileZilla .

OBS! Du bör ladda ner zip-filen för insticksprogram till din lokala dator innan du börjar (följ instruktionerna för nedladdning som medföljde insticksprogrammet).

1. Packa upp insticksfilerna på din lokala dator ( Windows eller MacOS ).
  2. Anslut till din värdtjänst med FTP .
  3. I fjärrplatsen delen av FileZilla, hitta mappen med din Wordpress webbplats.
  4. Navigera till mappen / wp-content / plugins.
  5. I avsnittet Lokal plats i FileZilla letar du upp insticksmappen på din lokala dator.
  6. Dra och släpp insticksprogrammappen från avsnittet Lokal plats till avsnittet Fjärrplats .
    dra och släpp filer